Kurre Sprätt

Jag har fått stifta bekantskap med två nya pållar idag. Eller bekanta var vi väl redan för de har ju bott i stallet men jag har inte haft så mycket med dem att göra.

Dels 3½ åringen Hwilde, som Anders bett mig ta hand om lite fram till på onsdag. Då åker Hwilde nämligen hem, han har gått det här 7-veckorsblocket vi precis är klara med. Emma som har ridit honom är ledig under julveckan så jag pysslar lite med Hwilde istället. Idag longerade jag lite lätt, mest så att han ska få göra något annat än att stå i hagen.

Och så har jag fått en extra häst hela julveckan, i form av Kurre! Alla hästar jag haft vilar ju nu så det är väl bra att jag inte står helt utan ridmöjligheter. Vore ju synd om man glömde hur man gör över jul och nyår ;)

Kurre heter egentligen Main Corazon och är en 6-årig fuxvalack e. Coriall – Irco Marco. Idag tog jag och Kurre Sprätt en uteritt tillsammans med Matilda som red Greta. Fast det var mest bara Kurre, utan sprätt, för båda hästarna skötte sig fullständigt exemplariskt. Ser fram emot att rida Kurre mer i veckan, han var en väldigt sympatisk häst!

Nu är det bara eftermiddagsstalltjänsten kvar, men dessförinnan ska jag ställa mig och göra deg till mina Stjärnkakor som jag ska baka ikväll! Får se om det är någon deg kvar när det är dags att grädda kakorna… skulle vilja säga att det är ytterst tveksamt!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s