Busiga hästar och papegojor

Jag har precis skickat in terminens sista loggböcker. Känns både skönt och konstigt! Passade på att läsa lite bakåt i Qruellas och få en överblick över våra 17 veckor tillsammans. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med hur långt vi faktiskt kommit!

Lilla Qruella. Hon blev döpt efter sitt humör som föl, fick jag veta i fredags. Hade ju funderat lite på om det bara var en slump, men det fanns alltså en tanke bakom :) Kan utan problem föreställa mig henne som en busig liten fölis.

Appropå busiga djur så var jag på besök på Gissléns Zoo igår. Mer om det senare…

Jag, Mickan och Matilda åkte in till Lund på eftermiddagen, för att fika och köpa julklappar. Först var vi på Ebbas Skafferi, där Mickan jobbar. Det ligger vid centralstationen och är supermysigt. För min del blev det en chailatte och en saffranskaka, namnamnam.

Julklappsshoppingen blev på NovaLund, som visade sig vara ett ganska tråkigt köpcentrum. Vi tänkte egentligen åka till Emporia i Malmö men sen blev klockan rätt mycket och det kändes lite långt. Vi hittade i och för sig det mesta vi sökte ändå.

Och sen var det alltså dags för Zoo. Filmkväll hemma hos Mickan som inte bara har hästar och en stor hund, utan även en papegoja!

kalle

Kalle

Den heter Kalle och har en väldigt intressant personlighet. Han kan hoppa eller spela död på kommando, älskar julmust och äter gelégodis. Fast han kan inte flyga – det är väl lite av ett minus, men han är ju fruktansvärt charmig ändå!

mickan och kalle

Mickan, Kalle och den åtråvärda julmusten

Kanske borde önska mig en papegoja i julklapp?

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s