Dan före dan före dopparedan

Tro det eller ej, men det fanns faktiskt kakdeg kvar när det var dags att baka ut kakor av den. Så nu har jag bakat Stjärnkakor och gjort knäck, och julstämningen börjar infinna sig!

Däremot gav jag mig inte på att göra något pepparkakshus. Det känns inte som att det är någon idé att försöka utan pappa, haha. Vi är ett väldigt bra pepparkakshusteam. Det är alltid något finger eller två som nästan ryker, men resultatet brukar bli värt det. Eftersom det inte blir något i år kan jag ju visa upp en tidigare skapelse!

slott

Anno 2006

Förra året var jag och pappa med i Arkitekturmuseets pepparkakshustävling och vårt bidrag hamnade faktiskt i TV, lite kul :)

Men som sagt, nu blev det åtminstone kakor och knäck. Jag måste säga att jag har det oförskämt mysigt ikväll! Lyssnar på julmusik, dricker glögg och äter upp kakorna. Funderar på om jag ska titta på Downton Abbey eller om jag ska se ikapp julkalendern. Svåra beslut så här en fjärde adventskväll ;)

fjärde advent

Klagar inte

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s