Julafton på Flyinge

Julafton på Flyinge visade sig vara riktigt mysigt! Inte varje dag vi springer runt i tomteluvor men det är ju snäppet roligare än vanliga mössor!

image

Vi har haft en hel del att göra i stallet men vi har varit många och jobbat väldigt strukturerat, Flyinge-tempo! Dels är det ju vanliga stalltjänsterna, dvs morgon, lunch och em. Men nu när nästan alla hästar vilar över jul och nyår tillkommer att de ska gå i skrittmaskin för att röra på sig lite mer än vad de gör i hagarna. Så vi har gått fram och tillbaka med hästar till skritten också. Dessutom har jag varit ute på en promenad med Hwilde. Kändes bra att få en ursäkt för att röra mer på mig mellan allt julgodis!

Såhär fint har vi det med julgran och allt :)
image

I morse började vi morgonstalltjänsten extra tidigt för att vara klara till 8 då det var julfrukost uppe i Klockstallet.
image

Stallkatterna uppe i Stora Hingst ville också ha gröt. Tur att vår stallkatt Sture-Polly inte var med, han behöver inte direkt någon extra mat ;)
image

Efter frukosten tog vi såklart en julaftonsritt. Vi var supernära att strunta i det eftersom det regnade och blåste, men så bestämde vi oss för att julritten är så gott som obligatorisk. Det blev en sväng runt terrängbanan. Jag red Main Corazon och vi hade sällskap av Erika och Linné, Amanda och Ascot och så Matilda och Greta. Det fina med att rida runt terrängbanan är att man kan passa på att titta på lösdriftshästarna. Verkade inte gå någon nöd alls på dem, trots vädret.

Så har vi har ätit jullunch i restaurangen och nu sitter vi hemma hos Amanda där vi sett Kalle Anka. Sedan blir det grötmiddag och Victorias Secret Fashionshow!

God Jul!!
image

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s