Superslapp juldag

Vilken konstig känsla det var att komma hem från Amanda igår kväll och ställa klockan. Inte på 06.00 som vanligt, och inte på 05.30 som i förrgår. Istället ställde jag den på 09.30, och vaknade pigg med ont i ryggen för att jag legat ner för länge. Så jäkla härligt!

Före lunchstalltjänsten tog jag in Hwilde från hagen och snyggade till honom lite. Spolade ben och borstade av, borstade ur manen och så. Sen blev han hämtad av sin ägare lagom efter att han hunnit äta sin betfor.

På eftermiddagen åkte jag och Molly till Sandby och köpte pizza, cola och glass! Kanske inte den mest traditionsenliga juldagsmaten men fy vad gott det var. Kul med lite omväxling efter att julskinka liksom.

pizza

Imorgon börjar jag dagen med morgonfodring. Därför kändes det som en jättebra idé att däcka i sängen direkt efter att vi var klara med em-stalltjänsten. Passar på att vila upp mig inför att jag är ledig nästa vecka, så att jag orkar åka skidor!

Main Corazon fick vila idag, men imorgon tänkte jag nog rida honom i ridhuset. Under förutsättning att det inte dyker upp något uterittssällskap förstås, i så fall kanske vi prioriterar om. Det känns faktiskt superskumt att bara ha en häst att rida på. När man är van att rida 3-4 hästar om dagen är en enda väldigt lite. Kommer ha totalabstinens efter nyårsveckan!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s