Evighetspusslet

Meet Mr. Main Corazon.

Jag kom på att jag inte visat någon bild på söta Kurre, så idag fick han ställa upp och visa sin fotogeniska sida.

Main Corazon

Vi körde ett pass i Crafoord efter lunch. Det kändes som att det var hur länge som helst sedan jag red in i ett ridhus, men det är faktiskt inte ens en vecka sedan.

Det är bara något konstigt med hela den här julhelgsgrejen, Flyinge är så öde just nu. Som att vara i en spökstad i en skräckfilm var det någon som sa, men det tycker jag kanske är att ta i lite ;) Det är nog mest det att vi är vana vid att det är så full fart på allt och alla hela tiden! Egentligen tycker jag att det är ganska trevlig omväxling att det är så lugnt. Det är bara vi, hästarna och någon enstaka liten stallkatt.

Hur som helst var Kurre duktig! Jag älskar verkligen att sitta upp på nya hästar och försöka läsa dem. Hitta styrkor och svagheter och bilda en uppfattning om hästen. Sedan fundera över vad jag vill prioritera att utveckla/förbättra, vad jag vill att vi ska uppnå. Både under just det ridpasset som pågår och på lite längre sikt.

Det måste vara bland det absolut roligaste man kan hålla på med! Och svåraste, såklart. Som ett pussel som aldrig tar slut!

Men jag tycker ändå att det går lättare för varje ny häst jag får prova på. Vill rida ännu fler olika hästar, keep them coming! Det är bland det bästa med Flyinge, att det finns så många olika sorters hästar som vi får lära oss av.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s