Myslördag

Packningen klar och livet organiserat (typ).

I morgon kväll tar jag tåget till Stockholm för en veckas ledighet. Jag blir dock inte kvar just i Sthlm så länge, för på måndag åker vi upp till Tänndalen på skidsemester!

Det är nästan 3 år sedan jag åkte skidor senast, vilket är helt sjukt. Jag tror inte att jag någonsin i mitt liv varit borta från pisten så länge. Hoppas att jag inte är alltför ringrostig, jag har nämligen lovat att inte bryta några ben. Nästa måndag börjar ju praktiken!

Förutom att packa har jag hunnit med en rekordsnabb morgonstalltjänst, vilket synkat team vår lilla mini-grupp har blivit under veckan! Sedan åkte vi till Sandby och köpte världens frukost, med varma frallor, goda pålägg, varm choklad och grejer. Vi käkade hemma hos mig och tajmade matkoman lagom till lunchstalltjänsten.

frukost

Gottgottgott

Efter den gjorde Main Corazon och jag sista passet tillsammans, åtminstone för den här gången. Sen tyckte vi att vi behövde äta lite brunch också, så då blev det American Pancakes på Loi’s Lunchhak :)

Igår kväll var det däremot Molly som bjöd på mat. Vi passade på att titta på hennes stall och hästar, jättemysigt stall med tegelboxar.

mollyshästohund

Mollys unghäst och Chili älskar verkligen varandra

Supergod middag och vi hade en hysteriskt rolig kväll på alla sätt. Dessutom har Molly jobbat på Espresso House, så hon gjorde sjukt god latte. När jag tänker på saken måste jag nog faktiskt gå förbi Espresso House i Lund när jag åker i morgon.

Det ska bli jättekul att träffa familjen igen, och så väntar härliga vänner uppe i fjällen också. Längtar :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s