(För)väntan

Den här dagen har mest bestått av väntan. Väntan på stalltjänster, sedan väntan på att åka till Lund. Och nu sitter jag på Espresso House vid centralen och väntar på tåget.

Och en del förväntan också såklart, för jag ser verkligen fram emot veckan. Min första lediga vecka på ett halvår! Inga måsten, inga krav. Det är en konstig känsla.

turkiet3

Midsommarafton i Turkiet, då jag var ledig!

Men visst, känns livet allt för meningslöst så kan jag ju alltid jobba på examensuppgiften i företagande. Det finns alltid något man kan göra ;) Fast ska jag vara ärlig så känns vardagen på Flyinge lite som semester ibland, jämfört med hur mina dygn såg ut tidigare i år.

Efter sista stalltjänsten 2013 ryktade jag mina hästar, som ju from idag inte är mina längre. Lite sorgligt faktiskt. Men Lexington, Sinful och Fay blev i alla fall rena och fina. Jag insåg att jag hade velat få borsta lite på Qruella också, jag saknar henne.

Nu ska jag ta mig iväg till perrongen så att jag inte missar tåget. Vore ju lätt onödigt när jag ändå suttit här en timme!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s