Sorglig början på 2014

Här har det varit tyst ett tag. Jag fick ett hemskt besked förra fredagen som jag mått väldigt dåligt över och jag har helt enkelt inte orkat skriva om det. Men nu känns det väl som att det är dags.

Vackra, älskade Qruella finns inte längre. Hon råkade ut för en olyckshändelse på lösdriften på Bollerup och de blev tvungna att avliva henne direkt.

Det går så fort med hästar, ena sekunden är allt som det ska och nästa finns ingenting kvar. Man vet ju att olyckor händer och att det är så livet med hästar är, det går inte att linda in dem i bomull som om de vore gjorda av kristallglas. Men det är fortfarande både hemskt och orättvist och sorgligt, det går inte att komma ifrån.

20131204110936(3)

Jag saknade prinsessan massor redan när hon åkte hem till Bollerup, det kändes jättekonstigt att hennes box var tom varje gång jag gick förbi. Och nu när jag vet att hon är borta saknar jag henne ännu mer, saknar henne som fan. Jag vet inte om det är särskilt rationellt, men det är som det är.

Även om Qruella aldrig var min på riktigt så älskade jag henne som om hon vore min egen. Och jag tror faktiskt att hon tyckte ganska bra om mig också.

uhip4

Q var ju, precis som många andra Bollerupshästar, till salu, och jag övervägde väldigt starkt att köpa henne. Så när de åkte från Flyinge med Qruella var det med orden ”Ring om du vill ha henne”.

Jag önskar att jag kunde ringa nu.

8 kommentarer

Under Allmänt

8 svar till “Sorglig början på 2014

 1. Lotta

  Fy vad sorgligt! Men visst är det så att de där hästarna som inte riktigt följer ”mallen” är de som kommer hjärtat ännu närmre. De har något litet extra som gör kommunikationen ännu viktigare än de andra.

 2. Malin

  Usch va hemskt:'( Ibland undrar man faktiskt varför man inte valde något mindre känslomässigt intresse, typ frimärkssamling eller tvspel. Kraaam

 3. Men nej va tråkigt!! :(
  Jag hade nästan trott och hoppats att du kanske hade köpt henne framöver.. ni verkade passa ihop så himla fint!

 4. Anna

  Neeej, vad hemskt! :(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s