Ny favorit

Jag och Alex var inne i Lund i måndags förmiddag och lämnade in mina ridstövlar och Alex skor på lagning. Och så fikade vi, såklart! Det är ju det viktigaste.

Jag har i och med det fått ett nytt fik på favoritlistan i Lund. Patisseriet heter det och är supermysigt, med jättegod latte (huvudkriteriet för att hamna på listan). Sen hade de helt sjuka bakverk… Kolla deras sida med samma namn på Facebook får ni se! (Nej, de har inte mutat mig för att skriva det, men allvarligt talat! MUMS!) Jag åt dock en ceasarsallad istället eftersom det var lite läge för lunch.

Igår hade vi en vanlig dag på praktiken, den flöt på bra och hästarna var duktiga!

Nu sitter jag hemma och har precis käkat lunch i väntan på att Linnea kommer hit! Ska bli väldigt trevligt! De hästar jag hunnit rida på morgonen har gjort riktigt bra ifrån sig,  hoppas eftermiddagsgänget sköter sig lika bra!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s