Ungdomsdagen på Flyinge

Idag har vi haft en ganska chill dag på praktiken. De flesta av hästarna har gått på skrittbandet eller vilat, några har longerats och en har jag ridit på. Söndagsfeeling helt enkelt!

Det var bara jag och Alex som jobbade så vi hade trots allt en del att göra i och med att vi sköter två stall. Vid närmare eftertanke var det i första hand hästarna som hade en chill dag, inte vi ;)

På lunchen åkte vi till Flyinge eftersom det var Distriktets Ungdomsdag där. Stora Ridhuset var fullt av folk och det var shower, clinics och uppvisningar av olika slag. Vi misstänkte att restaurangen skulle vara öppen med anledning av detta och det hade vi väldigt rätt i. Den var i full gång och det var helt hysteriskt mycket folk. Men vi fick tag i både ett bord och mat på något halvt mirakulöst vis.

Det blev en trevlig lunch med utsikt över först en voltigeuppvisning och sedan dressyrclinic med internationella 5-stjärniga domaren Annette Franzén Iacobaeus. Bland annat var Jeanna med och red Darcia på clinicen, kul att se dem igen :)

Imorgon är jag ledig, och har inte så mycket mer planer än en sovmorgon och sen en sväng till Lund med Alex för att fika och förhoppningsvis få ordning på min mobil. Hoppas verkligen att det är lätt att lösa på plats i butiken, annars bryter jag ihop lite lätt. Är sååå trött på att prata med kundtjänster hit och dit!

Anyway, förutsättningarna för en bra morgondag finns där!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s