4 år av kärlek, Nalle!

Aristokrat Pan, min älskade Nalle!

Den 25:e januari 2010 kom min drömhäst äntligen hem till mig – idag har han varit min i 4 år!

Nalle3

Fotografering för Tidningen Ridsport – foto Ulrika Fåhraeus

Nalle och jag har upplevt så mycket tillsammans! Han är dels min första mästerskapshäst, men framförallt en av de hästar som lärt mig absolut mest – inte bara om ridning och dressyr utan även om mig själv.

Höjdpunkterna med Nalle är många. JSM 2010, där vi tog oss till final och placerade oss som 7:a efter att ha fått visa upp vår Kür i solskenet på Grand Prix-banan framför Strömsholms Slott. Ett minne för livet och bland det häftigaste jag någonsin varit med om!

Min St:Georges-debut, i september 2010, som gick bättre än jag överhuvudtaget vågat hoppas på!

JSM 2011, trots att vi hade otur med en skada efter en snubbling i kvalet.

Svår klass-debuten i Intermediaire I, sommaren 2011. Vi debuterade även nationell PSG.

Nalles sista stora tävling, Elitdressyren på Djursholm 2011, där vi red Young Rider-küren!

Och sedan den allra sista tävlingen – KM 2011 där en rosettdränkt Nalle flashade runt i bockningar och ökad trav på prisutdelningen innan han avtackades av WFRK, med minnestavla och rosett, som ”hästen som satte Waxholmsdressyren på Elit-kartan”.

Jag älskar den här hästen obeskrivligt mycket och är så tacksam för allt han gett mig. Nalle har ofta varit en riktig utmaning att bita i, men han har levererat så mycket tillbaka för allt kämpande.

Att vi hittade ett så bra pensionärshem åt honom känns super, han är så väl värd den mysiga tillvaro han har nu. Fantastiska häst!

Nalle6

Färdigkvalade till JSM!

nalle5

Programträning för Birgitta Bergsten

Nalle10

JSM på Strömsholm 2010

nalle8

Küren på JSM-finalen 2010!

Nalle4

Mattes kung! Foto Ulrika Fåhraeus

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s