Same, same but different

Det var faktiskt inte så svårt som jag trodde att fylla min lediga dag igår. Jag åt lunch på Flyinge, promenerade hela vägen till affären och handlade (35 min dit trots snabba steg, välkommen till landet), hann med att städa och tvätta och sen var det inte så mycket dag kvar.

Men det var ÄNNU lättare att fylla den här onsdagen, när jag varit på praktiken! Jag har verkligen haft att göra idag och det är så roligt!

Efter morgonstalltjänsten gjorde jag ”mina” unghästar. Jag longerade dem alla, och två av dem skrittade jag lite på också. Innan lunch hann jag klämma in en vuxen pålle, ett kort men intensivt pass som jag verkligen var jättenöjd med.

Sedan blev det en lunchdejt med Sarah, vilket alltid är lika trevligt! Tyvärr har hon inte lika långa lunchraster som jag men det är faktiskt förvånansvärt mysigt att sedan sitta och dricka kaffe i sin ensamhet med :)

På eftermiddagen har jag fått rida 3 hästar, alla vuxna och utbildade men väldigt olika. Det är verkligen supernyttigt att rida flera hästar på löpande band, jag tycker att man får ännu fler perspektiv på likheter och skillnader mellan dem.

Två fuxkillar får illustrera det där med likheter och skillnader – utseendemässigt är de inte så långt ifrån varandra, men de kunde inte vara mer olika när man väl sitter på! Båda två väldigt trevliga hästar, precis som de jag red idag :)

quasino

Camillas fine Quasino

Main Corazon

Main Corazon!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s