Och nu då?

Idag är jag ledig från praktiken, precis som igår. Men vad gör man ensam en hel dag när det blåser satan ute…? Ingen aning!

När man är på den där 5:e arbetsdagen i sträck, då längtar man efter lite ledigt. Men det räcker liksom med en sovmorgon, sen vid 11-tiden när man fått kaffe och är vaken igen känns det nästan bara meningslöst..

Jag är liksom inte typen som kan göra ingenting, blir mer stressad av det än av att göra allting!

Jag har i alla fall kommit på lite saker att fylla dagen med… Tänkte börja med att mocka och sopa lite i mitt eget stall, dvs städa huset. Sen borde jag faktiskt åka och köpa foder till mig själv. Eftersom jag har en espressobryggare och inte kör med vanlig kaffebryggare blir det lite katastrof när jag får slut på mjölk. Svart espresso är inte kul, det måste vara latte när det inte är bryggkaffe.

Ska ta mig ut på en promenad också. Egentligen var planen att springa en runda idag, för det gör jag 4 dagar i veckan. Men vädret gör att jag troligen kommer skippa det, det blåser för mycket. Det är liksom inte kul att springa när man inte kommer någon vart ;)

Ellen dressyr 3

I somras.. Längtar tills det är dags för jeansridbyxor och pikétröja igen!

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Och nu då?

  1. Lisa

    Hallå! Det är så roligt att läsa din blogg, men hur går det för DC egentligen?

    • Kul att du gillar bloggen! :) DC gör så lite som möjligt, förutom att leka med sin hagkompis och bli ompysslad uppe i Hälsingland, har fått rapporter om att han trivs kanon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s