Från Sthlm till Venedig

I helgen var jag och hälsade på hemma i Sthlm. Dels höll jag dressyrträningar, på Fornboda, Rydboholm och Brollsta. Både hästar och ryttare jobbade på väldigt bra och det är alltid kul att se dem!

Så hann jag såklart träffa familj och andra vänner också. Jag blev bortskämd med massa god mat och hade det helt enkelt otroligt bra hela helgen!

När jag kom tillbaka till Skåne väntade en ny liten häst på mig här i Flyinge! Venedig, som är ett 4-årigt sto, har jag fått i uppdrag att rida in. Det blir ett bra jobb att ha på kvällarna efter praktiken, och så småningom efter skoldagen. För nu är det ju faktiskt inte så långt kvar tills praktiken slutar och jag ska tillbaka till skolan som vanligt igen..

Venedig

Venedig är väldigt kelig och ville gärna ställa upp på en selfie ;)

23 februari är sista dagen på praktiken och 24:e börjar jag på Flyinge. Det blir 3 nya hästar att ta mig an, varav en kommer vara en inridningshäst.

Idag har jag hur som helst varit ledig. Det fick bli en lång sovmorgon och sedan en tur till affären. Efter lunch cyklade jag bort till Hästbiblioteket på Flyinge och lånade Ridhandboken del 1 på tyska! Jag tänkte försöka vässa till mina ganska bortglömda tyskakunskaper lite, vi får se hur det går :)

tyska ridhandboken

Tur att jag har den svenska versionen att översätta med om det behövs

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s