Here comes the sun!

Vilken mysig alla hjärtans dag vi har haft på praktiken.

Under förmiddagen red jag 4 fina hästar. De jobbade riktigt bra, faktiskt måste jag säga att allihopa överträffade mina förväntningar! En av mina inridningshästar var så himla duktig – jag gjorde allting helt själv med henne idag. Longerade ett par varv, satt upp, red lös i alla gångarter i hela ridhuset. Duktig häst som väl därmed får betraktas som inriden :)

Sen blev vi alla lite extra lyckliga av att Olof hade med sig en stor påse kanelbullar till stallet!

På lunchen lyckades vi genomföra årets första grillning! Det blev korv med bröd, potatissallad och annat gott.

grillning 14 feb

Emilia och Charlotta har stenkoll på grillen!

När vi hade ätit upp fick vi veta att Erika och Jennifer, våra praktikanter från ett gymnasium i Stockholm, hade bakat ananaspaj!! Så det blev ananaspaj och kaffe, helt otroligt gott. Jag måste komma ihåg att be om receptet, den där pajen vill jag äta igen…

När vi tagit in alla hästar och gjort eftermiddagens stalljobb dök plötsligt en extra häst upp på min ridlista på whiteboarden i stallet. Huxley och jag körde ett pass i eftermiddagssolen på utebanan.

huxley

Huxley!

Klockan var efter 16 och ändå var det ljust och så varmt att jag kunde rida utan jacka. Trots att vi är i mitten av februari! Jag ser det som att det är payback time för den vidriga, äckliga, avskyvärda vinter vi fått utstå. Hoppas att den faktiskt är borta nu och inte kommer tillbaka!!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s