Rödingar forever!

Tillbaka i skolan. Väckarklockan på ”morgonstalltjänst” och en ovanligt kort cykeltur till stallet.

20140223-214131.jpg

Söta Zunshine!

Mina tre skolhästar för den kommande 7-veckorsperioden är:

  • Airmail (aka Luftbrev) e. Jaguar Mail – For Pleasure, brun valack f. 2009. Han är duktig på att hoppa, tack snälla Astrid – det är precis vad jag behöver efter drygt 9 veckor utan hinder ;)
  • Zunshine e. JJ RayBan – Martini, sto f. 2011. Min gulliga lilla inridningshäst för den här perioden. Henne ska jag förhoppningsvis ha inriden och klar att kunna visa på 3-årstest.
  • Royal Lady e. Royal Highness – Brentano II, sto f. 2006. En red head! Ryktet säger att hon är det även inuti … Men första ridturen igår var helt komplikationsfri, peppar peppar :)

Det är så roligt att börja med nya hästar, jag älskar det! Ser verkligen fram emot den här perioden, jag tror att den kommer bli toppen!

Jag börjar nästan tappa räkningen på mina red heads nu, men helt klart är förstås att Nalle är och förblir Red One och DC Red Too.

Nalle och DC träffas ffg 2011

Nalle och DC träffas ffg 2011

Och så är det Flyinge-bekantskaperna Three Hearts, Hipp San, Main Corazon,  Casino, Venedig, mfl.. :)

Igår kväll kom mamma, min lillebror och CHICHI hit! Gustaf och mamma har sportlov, så de passar på att låta Gustaf övningsköra hit och turista lite i Malmö/Lund. De tog med min andra cykel (som har fungerande växlar – hade varit kul att ha i backen upp till Olof).

20140223-214701.jpg

Chichi med sin favoritresväska!

Jag visade söta Venedig och hennes stall och sedan var vi på O’Learys i Lund och åt sjuka mängder god mat! Bäst för en fattig student att passa på när det bjuds ;) Avslutade med friterad glass, den är typ to die for. Mums.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s