Vårskrik och vackra hingstar

Airmail pep som en glad griskulting när vi tog en snabb galopp på stora banan igår förmiddag. Ett underbart sätt att starta en fredag.

20140322-064627.jpg

Zunshine i hagen bredvid!

Innan jag galopperade Luftbrev hade jag ridit mitt projekt Venedig. Lilla V gick för första gången lös i alla gångarter, dvs utan linförare eller ledare! Så duktig!

Att jag hann med henne på morgonen var tack vare Matilda som bytt stalltjänstpass med mig. Jag hade nämligen ” mockningsförbud” igår då jag var hos kiropraktorn i torsdags. Eftersom jag får vänta till maj på en MR-undersökning av min fot insåg jag att jag var tvungen att hitta en alternativ väg. Jag var nästan på väg att boka ett tåg hem till Sthlm och bästa kiropraktorn Malin, men hon hjälpte mig att få en tid hos en duktig kollega i Skåne istället :)

Elisabeth i Malmö fick justera allt från fotvalv till nacke och särskilt höfterna som tagit mycket stryk av flera veckors haltande.
Ännu ett par specialsulor blev det och återbesök på tisdag, så där rök skatteåterbäringen ;)

Royal Lady hade intressant sällskap under hopplektionen igår – PS Flyinge & Partners Hingstvisning är nu i helgen! Flyinge är alltså invaderat av fina hingstar från Schockemöhle. När vi hoppade hade Rödluvan snyggingarna Diarado och Armani Code att titta på, utöver hindren.

När det gäller hoppning så gjorde jag och Airmail nog vårt bästa gemensamma pass hittills i torsdags. Vi red för Ancan och det mesta bara stämde. Det är så himla skönt att hoppningen går bra, för jag kände mig verkligen värdelös som hoppryttare i början av hösten, ingen hinderkänsla alls. Men i torsdags fick jag höra att min sits och position är super, att hästen är i toppskick och att jag utvecklats jättemycket. Jag kanske inte är helt inkompetent ändå..! :)

Den här helgen är jag faktiskt ledig, ingen stalltjänst för ovanlighetens skull! Det är 6 veckor sedan min senaste lediga helg så nu tänker jag njuta! Ikväll ska jag i och för sig jobba på hingstvisningen, men det är ju ett rent nöje :)

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Vårskrik och vackra hingstar

  1. Lotta

    Diarado hade varit kul att se. Har en ettåring efter daquar hemma som är som en studsande gummiboll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s