Spänningen är oliiiidlig

Snart går vi in i sista perioden och vi kommer att få veta vilken häst som blir examenshästen. Spännande värre!

Vi har fått reda på att det ska bli en häst som vi inte haft tidigare och Astrid har verkligen ett pussel att lägga för att matcha ihop 18 bra kombinationer hästar och ryttare. Jag tror inte att jag är ensam om att längta halvt hysteriskt efter hästfördelningslistan!

Lilla Zunshine får jag behålla. Henne är det meningen att jag ska visa på 3-årstestet som går av stapeln 26 maj :)

Sen hoppas jag även på att få en extrahäst, utöver examenshästarna… Jag har i alla fall anmält mitt intresse för det och så får vi väl se. 2 hästar känns lite lite även om vi har en hel del teoriuppgifter sista blocket. Det vore verkligen kul att ha en till pålle att jobba med så det är bara att hålla tummarna :)

Men ja, spänningen är olidlig helt enkelt och det enda jag vet just nu är att Airmail och Royal Lady är mina imorgon. Hoppning för Ancan är planen för sista passet med fina Airmail, som var så duktig på dressyrlektionen idag!

20140409094508(30)

Pigg Airmail på språng!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s