Borta!

Efter alla mina funderingar på att kidnappa Airmail, döm om min förvåning när jag går förbi hans box och han är borta!

Jag kollade in för att se att han inte låg och sov, men han syntes inte till. Fortsatte bort till hagschemat, tänkte att jag kanske bara var förvirrad som hade för mig att han redan hade gått ute på förmiddagen.. Men han skulle mycket riktigt vara i boxen.

Det gick så långt att jag knackade på dörren hos Martin, (vår stallchef) och frågade om han visste var Airmail höll hus.. Sen gick jag tillbaka till boxen och dubbelkollade igen, och kände mig lätt korkad när det visade sig att hästen faktiskt låg där i halmen och sov som en klubbad säl :)

Airmail sover

I fullständig dvala!

Han låg så nära framkanten på boxen, nästan under krubban, att jag inte såg honom.

Airmail sover 2

Snark!

Jag fastnade där och tittade på honom en stund, så småningom vaknade han, reste sig lite halvt och kliade huvudet väldigt, väldigt omsorgsfullt mot krubban. Så jäkla söt.

Airmail sover 3

Måste klia ordentligt så man vaknar igen

Airmail och jag hade ridit ut en sväng tidigare på dagen. Rödluvan har gått tömkörning för Odd, och Zunshine vilar vidare. Venedig har jobbat på Melonbanan, där Molly och Mikaela var snälla och hjälpte mig att filma lite!

Sist ut var Davina, skimmelstoet som Molly rider. Idag hade jag lovat att jobba henne eftersom Molly skulle till kiropraktorn. Davina är ganska ny på Flyinge, men jag har suttit på henne en gång tidigare. Hon har utvecklats jättemycket sedan dess tycker jag!

Davina

Davina

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s