Genomarbetad!

Idag har jag blivit ordentligt genomarbetad i kroppen..!

Jag började dagen med att cykla in till Södra Sandby. Där hade jag en tid på vårdcentralen klockan 9, hos sjukgymnasten. Hon hjälpte mig med en massa övningar som jag ska göra för att stärka upp min fot igen. Det känns som att det kan funka, så nu ska jag verkligen göra dem ordentligt.

Tillbaka i Flyinge var det sitsträning som gällde! Mette som vi tränar det för har stenkoll på sitsen, och hon ser ALLT. Jag är otroligt nöjd med hjälpen jag fick idag.

Senaste tiden har jag fokuserat mycket på att räta ut min svankrygg lite till. Jag har alltid haft något mer svank än vad som är optimalt och även om det är väldigt bra nu jämfört med för några år sedan så kan det alltid bli bättre. Idag fick jag flytta huvudets position en aning bakåt och tänka på att bära mina knän lite mer. Det gjorde stor skillnad för hela ryggen!

När jag tänker på att räta ut svanken upplever jag att det blir lite spänt i axelpartiet och mellan skuldrorna, men då fick jag instruktionen att känna mer tyngd i armbågarna, och med handen buren någon centimeter längre fram ovanför manken. Då blev det plötsligt lätt att vara avspänd mellan skuldrorna. Rätt fascinerande hur allt sitter ihop!

Det kändes verkligen som att jag fick några viktiga små pusselbitar att jobba med, nu jäklar ska det sittas helt korrekt! :D Älskar de här träningarna.

På sitsträningen red jag Fay så att hon skulle få motionera eftersom Mickan som har henne är sjuk. Så då hade jag både Rödluvan och Luftbrev kvar att praktisera lite på! Båda skötte sig strålande.

Airmailen

Tjeeeenare!

Venedig har också varit väldigt duktig idag. Zunshine vilar hela veckan bortsett från onsdag, löshoppningen kommer hon inte undan :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s