Oplanerat

Vaknade i morse av att telefonen ringde vid 06.10, vilket var lite av en överraskning. Som tur var så var jag alldeles för trött för att hinna tänka de där tankarna om att alla hästar rymt ur stallet och sådant som brukar vara det första man tänker när telefonen ringer ”fel” tid på dygnet.

Hästarna mådde bra, men det gjorde inte min stackars kompis som ringde och var akut sjuk :( Med andra ord blev det till att kliva upp ur sängen och hoppa i ridbyxorna för att ersätta henne på stalltjänsten så att de andra inte skulle bli en man kort.

Morgonstalltjänsten flöt i alla fall på rätt bra och sen drog jag hem och åt frukost i sängen. Mellan lunch- och eftermiddagsstalltjänsten passade jag på att rida mina hästar. Royal Lady gick ett lätt joggingpass och Venedig skrittade bara. Airmail fick däremot svettas lite!

 

royal lady 6 april

Rödluvan!

Det är ju bara några dagar kvar på det här blocket, så jag kände att jag ville göra någon sorts extra formcheck på Luftbrev. Då dök det upp en briljant idé – att rida igenom ett dressyrprogram. Det är ju ett supersmidigt sätt att kolla av det mesta på. Böjda spår, raka spår, övergångar, tempoväxlingar, olika rörelser och.. ja, typ allt.

airmail 6 april

Airmail!

LA:4 kändes lagom tyckte jag, så det red vi igenom 2 gånger. Airmail var så fin! Superbalanserad och mjuk, han dansade igenom det där programmet som om han aldrig gjort annat. Han får extra pluspoäng av mig (den otroligt opartiska domaren) för sina fina bakdelsvändningar och galoppökningar.  Jag vill inte lämna ifrån mig den här positiva, mysiga hästen <3 Vill inte, vill inte, VILL INTE!

Fast nu är det ju så det funkar, på gott och ont. Mest på gott faktiskt ärligt talat, jag lär mig väldigt mycket på hästbytena! Men om Airmail inte står i sin box på måndag morgon… titta inte på mig, jag vet ingenting…. ;)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s