Inriden!

Den här fredagen började inte direkt på topp.

Jag har tvättveckan igen, så jag var nere i tvättstugan i Wallenberg före morgonstalltjänsten och slängde in en maskin. Där lyckades jag osmidigt nog få en av våra tunga täckeshängare smälld i huvudet med full kraft. Hela torkrummet snurrade, lätt obehagligt!

Sedan blev dagen desto bättre!

Efter morgonstalltjänsten red jag dressyr på Royal Lady. Hon var faktiskt lite tjurig i början men det släppte snabbt och sen gick hon kanon. Så gjorde jag ett snabbt hästbyte, till Airmail. Med honom blev det en uteritt runt terrängbanan, i lugnt och skönt tempo. Tyckte att han kunde behöva chilla lite efter hoppningen igår.

Molly, Filip och jag tog en lång, seg lunch i restaurangen i väntan på sista lektionen. Dagens lunchunderhållning bestod i att Elisabeth Lundholm hade fortbildning för Skånes instruktörer nere i manegen.

sinful

Vissa jobbar hårdare för sin lunch än andra…

 

Zunshine var jätteduktig på inridningslektionen. Idag hade jag inte ens med någon longerlina, utan vi gick in i ridhuset, jag satt upp och sen skrittade vi iväg lösa. Vi red kort och effektivt i alla gångarter, och galoppfattningarna satt fint. Nu tycker jag helt klart att hon får klassas som inriden!

Nästa vecka är det bara löshoppning på Z’s schema, ingen ridning. Hon är en av de 3-åringar som skött sig så bra att hon får lite längre vila innan nästa block drar igång. Det lönar sig att göra rätt helt enkelt, även om hon själv inte förstår det sambandet ;)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s