Stockholm i mitt <3

Sitter på bussen mot Malmö Airport, redo att flyga hem till min favoritstad, med familj, vovve, vänner och allt som hör dit! Och hästar som ska ridas också, surprise? ;)

Jag har redan hunnit med en morgon i stallet – 07.50 var första och enda hästen för dagen riden och klar. Efter en riktigt grym utekväll i Eslöv (tro det eller ej men det är drag i Eslöv också!) och vääääldigt lite sömn var det uppsittning på Bacchi.
Jag hade bytt bort min morgonstalltjänst för att hinna rida honom på morgonen. Egentligen hade jag ju kunnat åka hem igår kväll, men det kändes inte särskilt seriöst eller rättvist mot varken mig eller hästen att låta honom vila 3 dagar på raken när vi har utbildningsuppföljningar i både dressyr och hoppning nästa vecka. Så det fick bli lite morgonworkout!

20140418-075908.jpg

Bachelor och Zunshine som ju är ett resp två år yngre och inte ska göra några tester nästa vecka får däremot vila tre dagar medan jag tar ett mini-påsklov. Eller lov och lov förresten, visst, två släktmiddagar, men resten av helgen är det minst sagt fullt ös. Spännande fortsättning följer!!

Bachelor var förresten väldigt duktig igår. Dessutom får han stort plus i kanten för att han verkligen uppskattar att bli duschad i pannan, mkt praktiskt när man är en svettig häst!

20140418-095315.jpg

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s