Venedig blev en Volvo!

En fattig student behöver ibland ett tillskott i kassan för att ha råd med nåt annat än broccoli (eller som en god vän berättade om sin studietid; spagetti med smör, spagetti med olja, spagetti med bara peppar….)

20140418-093550.jpg
Examensdag för Venedig, på Melonbanan utanför Stora Ridhuset.

Mitt lilla extraknäck Venedig blev grundplåten (!!) i en väl använd Volvo 940 som min kära pappa slipat bort den värsta ytrosten på.

20140418-093841.jpg
Önskar att bilmecken ingick, men vi får väl göra som vi brukar; jag fotar när något är trasigt och får telefonsupport av pappa för att laga :)

Äntligen kan jag ta mig till flyget utan att byta buss 3 ggr och till kiropraktorn i Malmö utan att låna bil, äntligen kan jag köpa mer än två liter mjölk att vingla med på cykelstyret 8 km t o r Ica!
Framför allt slipper jag stressa upp till Olof på cykeln i motvind!

Nu kan ni fundera på om det är väldigt dyrt att lämna sin unghäst till mig för inridning eller om min nya bil är ett riktigt fynd !? Hoppas bara att den klarar åtminstone färden till Skåne, men en bekants bekant har en likadan som rullat 18000 mil MER!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s