Grönt i Flyinge

Mums! säger Bacchi, Zunshine och Bachelor!
Nu har vi börjat beta hästarna för hand 10 minuter/dag, just nu tre dagar/vecka för att vänja dem inför sommarbetet.

zunshine betar
Det är tur att min utbildning innebär så mycket utomhusvistelse på dagarna för annars skulle jag, som är naturligt vit, snart vara helt genomskinlig. All ledig tid (inkl lite för mycket av tänkt sovtid) tillbringar jag vid dator och böcker med de teoretiska examensuppgifterna.

I söndags skickade jag in en uppgift med 9 minuter tillgodo och igår gick det lite bättre med leverans 1:09 före deadline :)
Även om det är jobbigt är jag riktigt nöjd med mina inlämningar hittills. Fick tillbaka väldigt positiv feedback på en av dem idag, så jag känner mig hyfsat peppad inför att göra de sista!

På söndag ska nästa in – kanske jag kan klara det med 2:09, trots Bosses Clinic i Frihetsdressyr under lördagen?

20140502-161108.jpg

Hästarna har gått väldigt bra idag. Bäst var Bacchi som gjorde en klockren avslutande runda på hoppträningen. Mest allting bara satt på plats, riktigt nice ridkänsla! Zunshine gjorde också väldigt bra ifrån sig på sin lektion, duktig liten flicka.

Bachelor tog jag ut och busade i skogen med i eftermiddagssolen. Han fick galoppera i full fart och var hur nöjd som helst, bockade och pep :) Vi passade på med lite miljöträning i form av att rida över en porlande bäck också. Det var roligt att han kunde gå från att knappt våga gå i närheten till att stå i vattnet och plaska med mulen. De lär sig fort, de små fyraåringarna!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s