Det är smärtsamt vackert nu

The birds sing, the flowers are in bloom. Everything is just like it was before. But you’re not here. I would have millions if tears were gold.

Den 4:e maj. Idag är det tre år sedan du följde med mig hem…

Buköppning Loi och DC 017

Foto: Eva Jacobsen Svaton/Tidningen Equipage

 

I drygt åtta månader har jag bott på underbart vackra Flyinge Kungsgård.

bild 5

Jag har sagt det förut – jag får försöka stanna upp i vardagsstressen ibland och fatta att det är sant att jag är mitt i något som en liten ponnyunge inte ens visste att man kunde drömma om.

20140503-065311.jpg

Sommaren 2004. + 10 år och + en halvmeter (Ponti är 126 cm)

Det blir extra påtagligt nu när det dyker upp mycket besökare här på helgerna, bara för att gå runt och titta och äta picknick i den miljön som är vår vardag. Jag trivs verkligen här, och nu när det snart är sommar är det lite av paradiset på jorden.

Igår kryddades tillvaron här lite extra av en clinic i frihetsdressyr med min lärare Bo Jenå, och Kim Barteau. Klart inspirerande!

20140503-230625.jpg

Bosse och Rooster

Idag var min hästintresserade, och förhoppningsvis snart igen hästägande, faster Inger och farbror Bosse här och fick en guidad visning. Jättetrevligt!

På ridfronten har det varit ganska lugnt, bara Bachelor har jobbat idag. Planen var dressyr men jag värmde upp med ett varv runt terrängbanan, inklusive bäckplaskande så att han inte glömmer bort att det är okej att bli blöt om hovarna. Bachelor gick riktigt bra inne i ridhuset sen så han var nog nöjd med upplägget.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s