Bara 3 veckor kvar!

Nu börjar det dra ihop sig på allvar!

Igår kväll lämnade jag in examensuppgiften i Företagande, min Affärsplan. En riktigt nyttig och värdefull uppgift, för även om loidressage funnits i snart tre år, har jag inte haft en riktig Affärsplan enligt konstens alla regler. 52 minuter tillgodo blev det den här gången.

Idag var det prov i samma kurs, så diverse studiehäften var framme en stund för repetition. Himla tur att jag var ledig igår, med undantag för kvällsfodringen, eftersom halva lördagen gick åt till att gräva i motorn på min nya, (?!) fina (!?) bil ;)

bilmeck

Ett tappert och till min stora förvåning lyckat försök att lokalisera vevaxelgivaren…

På fredag har vi examen i Inridning. Den kommer att gå till precis som ett 3-årstest och blir ett genrep inför det riktiga 3-års som Zunshine ska göra om tre veckor, den 26/5.

En hel del pyssel med mina tre pållar blir det också, utöver träningen – puts av manar, öron, kronränder etc och så vägning. Och MASSOR av rykt. De är förstås alltid välfriserade, men nu är det extra noga inför alla examinationer.

20140504-063915.jpg

Bachelor på vågen, fasar för Beach 2014

Måste komma ihåg att kolla renhetsgraden på mina egna kläder inför fredagen.

  • ”Häst vid hand” kräver vita jeans och o-leriga gympadojor och så blir det den långärmade Flyingetröjan och min svarta Samshield tävlingshjälm (bild till höger här på sidan).
  • Löshoppningen blir med samma outfit.
  • Till ridprovet byter jag till vita ridbyxor och svarta skor + chaps. Behöver nog öva en gång på att få till en tävlingsmässig hårknut också – det var ett tag sedan…

20140504-071122.jpg
När jag hade hår som räckte nedanför midjan behövdes nio små flätor ihopflätade med varandra för att knuten skulle sitta fast .

Skönt att min fot äntligen har frisknat till så Zunshines trevliga ägare, Thorbjörn & Susanne Sjunneson, slipper en visning med ”Häst vid halt” ;)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s