Så jäkla gött!

Jag har inga(!!) teoriuppgifter kvar i Hästkunskap eller Företagande!

Det sista provet i Birgittas ämnen blev det som var i måndags! Vi skulle eventuellt ha ett sista kompletterande prov i hästens hälsa och sjukvård, men vi som redan ligger på klara VGn behövde inte göra det så jag är färdig. Sååå skönt!

Enda skrivarbetet som återstår är de kompletterande frågeställningarna i Den Stora Examensuppgiften ;) , alltså den om hela Bacchi ur alla perspektiv.

stostallet

Så jäkla gött, som mina västkustklasskamrater säger, var det även att galoppera ut med Bachelor efter två timmars föreläsning om avtal och hästhandel. Han skuttade över vattenpölarna med enorm entusiasm och var så nöjd med tillvaron! Fort gick det!

Bäckträningen går strålande!

Bäckträningen går strålande!

Lilla Zunshine har fått minutiös kronrandsputs och blankryktning och som pricken över i, nya skor inför fredagens Unghästexamen. Dessutom har hon gått lektion på examensplatsen, dvs i Lilla ridhuset. Vi var väldigt nöjda med henne, känns bra inför fredag!

hov

Jag har väntat med att klippa just kronränderna för att ha en så ny, kort klippning som möjligt.. Inte så stylish Zunshine imorse alltså!

Hov redo för 3-årstest!

Hov redo för 3-årstest!

Med Bacchi var det dressyrlektion för Olof. Vi jobbade väldigt mycket med att sätta ihop galoppen och få ut mer energi framåt-uppåt genom innerbogen och då en luftigare galopp. Bacchi tycker själv att det är skönt att låta energin rusa ut genom ytterbogen och skjuta ut den, men så kan vi ju inte ha det! Traven blev så mycket bättre efter galoppjobbet, han kändes riktigt fin emellanåt! Så tränade vi vidare på vårt projekt Ryggning, och det går också fort framåt (eller bakåt)! Den stora dagen med Bacchi dröjer ett tag till – 20/5 är det Dressyrexamen för Bosse!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s