Examensprepp!

Bacchi fick bli friserad, badad och flätad redan i eftermiddags. Egentligen gillar jag inte att låta hästarna sova med flätor, men nöden har ingen lag – det hade blivit för tajt att fixa det på morgonen. Det får räcka med att rulla ihop dem till knoppar imorgon.

Skumbad! Eller ett skumt bad, om man frågar Bacchi...

Skumbad! Eller ett skumt bad, om man frågar Bacchi…

Under tiden Bacchi torkade passade jag på att fixa utrustningen – och gjorde då en hemsk upptäckt! ;)

Totalt missmatchat! Okej, jag är jättefånig, men ska det vara examensfint så ska det!

Totalt missmatchat! Okej, jag är jättefånig, men ska det vara examensfint så ska det – bara att byta den ena!

Före och efter - lite skillnad!

Putsade tränsspännena extra noga… Före och efter – lite skillnad!

När jag var färdig med mitt utrustningsfixande hade Bacchi hunnit torka och jag kunde fläta. Han stod som en klippa och agerade samtidigt bord/hållare för både flätgrejer och min mobil (som stod för musiken) ;) Den hästen borde få någon sorts guldmedalj eller liknande utmärkelse för sitt exemplariska beteende! (Under förutsättning att flätorna sitter kvar och inte är helt halmfyllda imorgon!)

20140519-191753.jpg

Saknar min smarta Uhip-påse som jag brukar ha gummisnoddar i och hänga på grimman! Den är tyvärr i sadelskåpet i Stockholm…

När Bacchi var klar begav jag mig bort till stora gräsbanan, där vi byggde hoppbana inför morgondagens tävlingar. Sedan bjöds det som sagt på pizza, vi var ett gäng nöjda funktionärer! På torsdag ska vi bygga bana igen, då blir det tacos!

banbygge

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s