Reflekterar lite över dressyrexamen..

Så, dressyrexamen igår…

Den gick helt okej, jag är hyfsat nöjd. Det finns ju alltid saker man vill göra bättre och jag är tyvärr ganska duktig på att fokusera på det negativa. Men jag tänkte faktiskt anstränga mig för att inte göra det den här gången!

Betygen har vi inte fått ännu, men jag har fått veta att jag blev godkänd i alla fall!

Bacchi efter dr-ex 2

Bästa belöningen efter examen!

Gårdagen var ganska speciell. För det första är det inte direkt varje dag man rider runt i vita byxor på Kastanjegården och blir granskad av dressyrlandslagets förbundskapten..

Dessutom är det antagningsprov för Hippologen den här veckan – i praktiken innebär det att typ halva Strömsholms lärarkår är här! Så min grupp hade publik i form av en imponerande samling av internationella dressyrdomare, RS huvudlärare i såväl hoppning som dressyr, ett helt gäng A-tränare osv..

Jag kan inte låta bli att bli lite överväldigad av så otroligt mycket kompetens inom ridsporten samlad på ett och samma ställe. Det är rätt mäktigt.

Bacchi och Beijing efter dr-ex

Bacchi och Beijing!

Utöver Bacchi fick jag rida HiFi, ett 5-årigt sto e. Roven** – Etrusco. Hon var en jättetrevlig ny bekantskap. Mycket egen motor!

Camilla lyckades ta lite fina kort trots morgondimman, jag ska dela med mig av några när datorn lyckats smälta dem!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s