Examensdagen

Nu är jag hemma i Stockholm och tänker tillbaka lite på senaste dagarna… Kan bara sammanfatta med att de har varit super. Särskilt examensdagen i onsdags såklart! Det här blir nog lite av en uppsats men det finns många bra minnen!

Efter avskoningen släppte vi hästarna på bete och de var i extas! Det är sommarkänsla så det bara dånar om det!

20140530_829

Sedan gick jag på betygssamtal med Astrid. Hon berättade om mina betyg i de olika kurserna i tur och ordning och jag är jätteglad över att ha fått högsta betyg, VG, i 8 av 9 kurser. Men egentligen blev de flesta andra betyg nästan oväsentliga när jag fick veta att jag fick VG även i HOPPNING!

Jag blev så chockad, kan knappt beskriva känslan med ord… När jag gått ut från Astrids kontor bröt jag ihop totalt. Jag hann knappt stänga dörren och sen grät jag fullständigt hysteriskt en lång stund utan att kunna sluta. Tårarna bara sprutade och det måste sett riktigt patetiskt ut men det kan jag faktiskt bjuda på.

Som jag har kämpat med den där hoppningen, mått såå jäkla dåligt i höstas över mina usla prestationer och gett mig sjutton på att det ska bli bättre… Tittat på hur de som kan gör, tittat på hoppträningar och på hopptävlingar.. Och så till slut funkade det. Under våren har hoppningen verkligen gått som på räls, ända sedan jag kom tillbaka från praktiken i februari. Jag är så glad, och framförallt väldigt tacksam mot mina kära hopplärare för att de haft sånt tålamod med mig.

Sedan bjöd Martin klassen på fika och efter det gick jag och Molly hem till mig. Vi snyggade till oss lite från stallkläderna till lite mer examensmässiga outfits och passade på att dricka champagne och fira både examen och Mollys 20-årsdag!

20140530_869

Själva avslutningen i Chefsbostaden var jättetrevlig. Lärarna höll tal, vi fick våra betyg och examensbevis och lärarna fick blommor av oss i klassen.

20140530_899

Dessutom hade vi gjort en UP-bok med minnen från oss i 13/14-klassen.

20140530_835

Vi hade såklart tårta och kaffe också, dagen till ära användes det fina Flyingeporslinet. Jag skulle gärna bo i Chefsbostaden och dricka morgonkaffe i de kopparna, med utsikt över Kastanjegården ;)

20140530_876

Klassfotografering blev det förstås, och sen var det hejdå. Konstigt, konstigt, konstigt. På ett ganska bra sätt ändå!

20140530_946

Kvällen bjöd på en rolig barrunda i Lund tillsammans med fina vänner. Perfekt avslut på en superhärlig dag, och på ett superhärligt år också för den delen!

20140530_920

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s