På väg norrut

Jag sitter just nu i gräset bredvid E4:an norrgående… 1 ynka mil från Skåneporten men det verkar som att Skåneland inte vill släppa mig så lätt, för vänster bakdäck är helt platt. Jag hade väl egentligen kunnat byta det men med tanke på hur folk kör här hade jag antagligen blivit lika platt som däcket då, så nu är det väntan på bärgaren som gäller.
20140530-120734.jpg
Igår flyttade jag över väldigt mycket grejer till Flyingegården där jag ska bo när jag kommer ner hit igen om drygt två veckor. Rummet är inte ens hälften så stort som det jag haft så det är minst sagt fullt! Men fint möblerat nu så jag kommer säkert trivas! De typ 3 senaste gångerna jag flugit till Sthlm har jag tagit med en fullproppad resväska med vinterkläder och lämnat. Ändå är bilen fylld till taket nu… Jag fattar inte vad allt kommer ifrån! Hur har jag fått ner det hit?! Helt otroligt.

Kommer hur som helst sakna mitt lilla hus!

20140530-120645.jpg

4 kommentarer

Under Allmänt

4 svar till “På väg norrut

  1. Vad ska du göra här nere nu när utbildningen är slut :D ? Jobb?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s