Slut på semester-Flyinge here WE come!

Dryga två härliga lediga veckor i Stockholm är över och det är dags att styra söderut igen. Den här gången åker jag inte ensam utan tillsammans med underbara Didde och Håkan som lämnar sin vackra, duktiga skimmel hos mig på Flyinge.

Min ledighet, då jag faktiskt tagit lite bloggsemester, har bland mycket annat bjudit på:

  • Skärgårdsnostalgi – mina föräldrar tog med mig till Kabyssen på Waxholms Hotel första kvällen hemma och det var sååå härligt med ångbåtar och fiskgryta på ”gamla sommarstamstället”!
  • Ett besök på bästa ”Thaibåten” med vänner som inte skulle kunna komma dagen därpå då det var,
  • Examensfest – så enormt tacksam och glad för att ha blivit helt otroligt firad av släkt och vänner. Ett ”hästbord” utkristalliserade sig ganska snabbt och växte allteftersom kvällen led; Strömsholmskompisar, SvRF-vänner, Galopptränare, Fodervärdar, Klubbkompisar, Hästägare etc etc.
  • En dressyrträning på Strömsholm för Lars Andersson, med 5-årige RS-valacken Let’s Dance!
  • Lite fartvind med fullblodsgaloppörerna Cheveyo och Mejram. En omfattande fotografering av Mejram  i vita lindor blev det också, eftersom hon är till salu. Letar du, eller någon du känner, efter en riktigt mysig kompis, tveka inte att höra av dig. Info om Mejram finns under Hästar/Fullbloden.
  • En dressyrträning med duktiga, fina Didde för Lussan! (Försöker få den mindre hästintresserade delen av mina vänner (hör och häpna, det finns sådana också!) att fatta att det är ungefär som att få träna för Ingmar Stenmark eller Björn Borg eller att spela med Avicii ;)
  • Rockfest med Dregen på takterrass med utsikt över slottet och Skeppsbron.
  • Shopping!!
  • Solning (även om det inte gett något direkt resultat ;) )
  • Allmänt slappande (tog några dagar att vänja sig, får se om jag kommer igång direkt igen nu!)

Sist men inte minst har jag ägnat mig åt att bekanta mig med Didde, min nya fina tränings- och tävlingskompis och dessutom i största allmänhet en fantastiskt härlig individ att tillbringa så mycket ledig tid som möjligt med.

Tisdag morgon kl 07:00 börjar jag på jobbet som beridare hos Olof och Josefine på OJ Sporthorses. Det ska bli enormt kul att återse mina vänner från i våras och att få göra det jag älskar allra mest – försöka att hitta de bästa sidorna hos de hästar jag får sitta upp på.

Men nu är det alltså slut på bloggsemestern också, hoppas att ni har lust att följa mig och Didde m fl i fortsättningen, på nya spännande äventyr!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s