Tillbaka i Flyinge, men på nya platser

Innan jag åkte upp till Stockholm på semester flyttade jag alla mina grejer till Flyingegården som ligger mycket närmare OJ Sporthorses där jag jobbar än Flyinge Kungsgård där jag bodde under terminerna. Didde är nu installerad i sin box på Gårdala. Resan igår gick otroligt smidigt. Snäll stillastående häst, trevligt sällskap och idealiskt åka bil-väder!

Ridhuset på Västergård (bild från OJ Sporthorses)

Ridhuset på Västergård (bild från OJ Sporthorses)

Jag började jobba ”som vanligt” i morse kl. 07:00. Jätteskönt att starta dagen med att ge Didde frukost och släppa ut honom i hagen och se att han var lugn och nöjd. Sedan har det rullat på, jag red ett par hästar på förmiddagen, passade på att handla under lunchen och jobbade vidare på eftermiddagen. När jag var klar på jobbet skrittade jag ut Didde en mysig runda mellan åkrarna.

20140617-191754.jpg

Vindkraftverk i sikte kanske?!

En väldigt lugn dag med andra ord, men jag är ändå helt slut. Det är konstigt det där med att vakna på ett ställe ena morgonen och gå och lägga sig på ett annat på kvällen. Det är ju ”bara” 65 mil emellan, men det är verkligen som att ha två helt olika världar. Jag är i alla fall väldigt nöjd med att ha två så bra världar att hoppa emellan, omväxling förnöjer ju ;)

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Tillbaka i Flyinge, men på nya platser

  1. Kul! Jag träffade Olof på en tävling för någon vecka sedan, han verkade väldigt trevlig :D .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s