Midsommar (igen)

Midsommar firades såklart i stallet tillsammans med alla pållar och mina härliga kollegor!

Vi jobbade på som vanligt under dagen och red ett helt gäng hästar. De flesta gick fint, men en tyckte att han skulle bjuda på en rodeo av värsta sorten. Jag är fortfarande väldigt, väldigt förvånad över att jag höll mig kvar på ryggen. Det är spännande med unghästar, ingen dag är den andra lik.. ;)

När vi var klara för dagen satte vi oss ute och band midsommarkransar åt oss och hästarna. Didde, Max (Alex häst) och Lillan (Unnis häst) var till en början något skeptiska men blev desto nöjdare när de fick smaka på sina utsmyckningar!

Midsommar 2014

På kvällen åt vi middag hemma på Flyingegården. Vi var faktiskt väldigt ambitiösa och gjorde ett komplett midsommarbord med sill, ägg, lax och hela köret. Jag bakade en jordgubbstårta också, så himla gott!

En väldigt bra midsommar för min del! Förra året var jag i Turkiet över denna helg, tur att jag nu kompenserade med att fira både i onsdags och igår!

Idag har vi haft det lugnt, Olof har tävlat och många hästar har vilat. Jag red en unghäst, hängde på en och red ut en häst. Inte så ansträngande vilket var skönt eftersom jag är supertrött. Efter jobbet krävdes det nästan en timmes paus inklusive kaffedrickande med Alex i sadelkammaren innan vi orkade resa på oss för att rida Didde och Max.

Det blev ett väldigt bra och koncentrerat pass på Didde så kaffepausen gjorde nog susen. Sen är ju han ett energiknippe också och man blir pigg bara av att vara i närheten av honom!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s