Fina lilla Mejram är till salu

Innan jag åkte tillbaka hit till Skåne passade vi på att fota Kickis fina lilla Mejram för försäljningsbilder. Bjuder på några smakprov nedan. Hör av dig om du eller någon du känner är intresserad av en riktigt trevlig kompis (ca 160 cm hög)

20140618-165314.jpg

OBS! Ryttaren är 1.80

Mejram f 2006

e. Medecis u. Pep’n Chilli ue. Diaghlyphard

Söta Mejram älskar att bli kliad och klappad och är överlag en häst som tycker väldigt mycket om att ha det mysigt. I hagen ser man oftast Mejram ligga raklång och sola sig på en bädd av hösilage. Även i boxen gillar hon att ligga och mysa, inte så sällan när jag har tänkt att rida. Hon har inga problem med att bli borstad och tränsad liggande för att sedan resa sig lagom till sadlingen. När vi sedan rider iväg märks det att hon är utvilad och redo att jobba.

Mejram är alltid samarbetsvillig och vill verkligen förstå sin uppgift, så hon är trevlig att rida varje dag!

20140618-180718.jpg

20140622-082523.jpg

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s