No complaints

Det är egentligen absolut förbjudet att gnälla.

Dagarna är fullständigt stekheta, man svettas av att överhuvudtaget befinna sig utomhus och vi jobbar för fullt. Men jag har det perfekta utomhusjobbet och det är verkligen helt fel att klaga på vädret när det för en gångs skull inte regnar!

Så jag tänker inte gnälla på vädret. Däremot insåg jag att igår kan ha varit första gången i mitt liv som jag nästan tyckte att det var roligare att fylla vatten i tunnorna i hagarna än att rida i förmiddagssolen på utebanan. Men bara nästan ;)

vattentunor

Det märks på hästarna också att det är nästintill tropisk värme, så jag kör inte alltför hårt med dem. Korta pass och mycket skrittarbete! Särskilt unghästarna som går ute på nätterna har haft en lugn start på veckan. Jag brukar rida dem först på dagen och sedan får de stå (läs ligga) inne i lediga boxar när det är som varmast.

Trött 4-åring efter dagens pass

Trött 4-åring efter dagens pass

Men det är klart, det finns de som är precis lika vilda och lyckliga som vanligt trots vädret! Typ 1- respektive 2-åringar, hingstar osv.. De är lite lagom immuna!

crimson charms

2-åriga Crimson Charms låter sig inte påverkas av vädret!

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s