Sthlm hela helgen

I fredags jobbade jag bara förmiddag, och fick sedan skjuts till MMX av snälla Lena. Därifrån flög jag till Arlanda för att spendera helgen i Stockholm!

Jag kallar ju Flyinge hemma numera, men det finns väldigt få saker som känns som mycket som att komma hem som att mötas av de här skyltarna!

sthlm arn

Hemma! Och andra hemmet Skåne med på ett hörn också :)

På väg från Arlanda stannade jag vid stallet där jag red två av Kickis galoppörer – närmare bestämt Mejram och Cheveyo! Båda kändes superfräscha, särskilt Mejram var på topp och väldigt nöjd med att få galoppera lite.

På kvällen var jag inne i stan med familjen och åt middag på Akkurat. Hur gott som helst!

Lördagen ägnade jag åt att umgås med min lillebror och min kusin Rebecca. Vi var inne i stan och gick på Gröna Lund, åt sockervadd och åkte bergochdalbanor :) Stockholm var lite lagom kaosartat på grund av Pride-festivalen, men vi tog oss både dit och hem trots krångliga ersättningsbussar och omvägar i tunnelbanan.

Idag fyller min kära mamma år, så nu är jag i full gång med att organisera en 4-rätters födelsedagsmiddag här hemma. Men jag kan passa på att visa en film från i förmiddags, då jag red galoppörerna igen. Idag var det Mejram, Cheveyo och dessutom Hunting Call. Pojkarna var ute och galopperade lite lugnt och trimmade sedan dressyr.

Mejram däremot fick galoppera på lite snabbare och busa på slingan… Så här glad var hon!

I morgon blir det även ett dressyrträningspass med Anna och Thestor. Ska verkligen bli kul att se dem igen!

Alla tre galoppörerna får också en varsin runda innan det är dags att återvända till Skånelandet, fina Didde och sista veckorna på jobbet på OJ Sporthorses.

Nu är det bara tre veckor tills Beridarprogrammet börjar…

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Sthlm hela helgen

  1. Anna

    Stort tack för rolig träning, Loi!! Alltid så kul att rida för dig. Jag är supernöjd med dagens pass!! <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s