Tungt nu

Tillvaron har varit onödigt komplicerad och faktiskt riktigt jobbig sedan jag kom tillbaka till Skåne i måndags kväll. Jag mår sådär halvbra. Som tur är har jag mycket att göra – jobba, träna, jobba lite till.

Idag har jag däremot varit ledig och haft alldeles för mycket tom tid att fylla ut.. Tidigare i eftermiddags var jag ute och gick runt terrängbanan på Flyinge i ett försök att rensa huvudet lite. Funkade ganska bra! Sitta still en hel dag är inte alls min grej.

Igår hade jag i alla fall en väldigt bra dag på jobbet. Hästarna var super, jag fick till riktigt bra ridning och det flöt helt enkelt på. Skönt med sådana dagar!

20140807-143850.jpg

Nöjda sommarhästar

 

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s