Nytt hus – flytt igen!

Vi vet ju alla att övning ger färdighet.. Jag har fått tillfälle att öva en hel del senaste året och jag måste säga att jag har blivit grymt bra på att flytta!

Först flyttade jag från Stockholm till Flyinge Kungsgård 1766, där jag bodde under skolåret. Sedan flyttade jag till Flyingegården, där jag bor nu. Och nu har jag flyttat mina saker till mitt nya boende!

From att skolan börjar ska jag bo nere på Kungsgården igen, men numera på nr 1811. Det är en lägenhet som ligger supernära stallet, framför Stora och Lilla ridhusen. 150 meter till stalldörren kanske?

huset

Flyinge ovanifrån – Nya boendet inringat i blått :)

Har kört 3 omgångar med bilen full med grejer dit bort och det mesta är på plats. Min effektivitet på flyttandet är otroligt mycket högre än i höstas, men jag förstår fortfarande inte hur det kan vara så mycket grejer!

Nu funderar jag på om det är dags att börja jobba extra som flyttgubbe?!

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s