Hälsa på guldklimpen <3

Det bästa med att vara ledig är att man hinner med sådana saker som man annars tvingas prioritera bort. Som det jag ska göra idag till exempel – åka och hälsa på min underbara Nalle!

Foto: Ulrika Fåhraeus

Foto: Ulrika Fåhraeus

Det blir alltså en liten roadtrip idag, Lisen hänger med och den här gången ska jag försöka köra rätt väg till skillnad från senast då det blev fel motorväg gaaanska länge… oops, hehe. Chichi ska också följa med. Hon och Nalle är faktiskt bra kompisar.

nalle chichi

Nalle <3 Chichi

Vanlig Nalle

Mitt lilla, lilla djur och mitt stora djur ;)

Jag har tänkt hela sommaren att jag ska åka och hälsa på Nalle nu när jag är ledig denna vecka, så jag är väldigt glad att det blir av! Hur mycket jag än saknar honom är det ju väldigt krångligt att åka och hälsa på honom när jag är i Skåne, i och med att han står i Strängnäs. Det gäller att passa på! :)

Guldklimpen!

Guldklimpen!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s