Hamburgare, flygande köttbulle och flygande Casall

Här trodde jag att sommaren hade gett upp totalt, men tydligen inte! Idag har det varit strålande sol och 20 grader ute, tack för det Skåne!

Igår kväll hade vi en supertrevlig middag här hemma hos mig och Iréne. Det var vi två plus mina kära klasskompisar Emma-Maria, Emma och Andrea. Det slog mig att det är betydligt lättare att få till en klassmiddag när man är 4 pers istället för 18 i klassen, så det kan nog bli en fredagstradition.

På menyn stod hemgjorda hamburgare och äppelpaj med vaniljvisp. Själva äppelpajsbaket gick till som så att jag och Andrea plockade äpplen (vi har ju världens fruktträdgård, flera äppelträd, några björnbärsbuskar och ett päronträd!). Jag klättrade och Andrea fångade. Undrar när jag klättrade i träd senast?!

20140906-203405.jpg
Sedan gjorde jag pajdeg och Emma-Maria fixade äpplena. Ett riktigt teamwork kring den där pajen, kanske ett tips inför teambuildingkvällen vi ska ha på torsdag? Pajen blev i alla fall sjukt god och erhöll högsta poäng (5 av 5 havrehinkar) från samtliga.

Flyinge by night

Så här fint var det när vi kvällsfodrade!

Jag har varit ledig från stalltjänsten idag och tog en rejäl sovmorgon. Vid lunch smsade Emma-Maria och meddelade att hon tänkte äta lunch hemma hos mig, eller frukost som det blev för min del. Vi käkade hamburgare eftersom vi hade massor kvar från igår och tittade såklart på hoppningens semifinal.

Jag tänker inte ens skriva att RGB är kung för det är ju ganska bekräftat vid det här laget! Helt otroligt vad han och Casall har presterat under detta VM!

Det fina vädret firades sedan med några varv på galoppbanan, på Berganzas rygg. Vi hade finsällskap av Emma-Maria och Djingis. Berganza var i vanlig ordning hysteriskt pigg och hennes skugga såg ut som en flygande köttbulle eller något åt det hållet!
Det finns några sommarkilo kvar att trimma bort men det är uppenbarligen inget som stör hennes energi..!
Hon ska ändå vila imorgon, vare sig hon vill det eller inte! ;)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s