Dimmig fredag

Idag har jag en riktigt lugn dag! Jag satt upp på första hästen 07.55, när hela Flyinge fortfarande var täckt av morgondimma. Berganza och jag red ett dressyrpass på utebanan och hon var riktigt fin idag också. Sedan skrittade vi ut i Parken, som såg ut som en riktig trollskog med all dimma. Kändes lite som att rida in i en Sagan om Ringen-film eller nåt sånt. Bra start på dagen!

Berganza har jobbat klart på ridbanorna för den här veckan, i helgen blir det en vilodag och en RW-dag. RW står för Roadwork när vi gör våra hästplaneringar och innebär tex att jobba på galoppbanan eller liknande. Lite mer jobb än vanlig uteritt alltså.

Berganza

Nöjd men fredagstrött pålle

Efter passet på Berganza har jag inte gjort så mycket mer än att åka och handla tillsammans med Emma. Ska styra upp en liten klassträff med middag ikväll så det behövdes chips och andra nödvändigheter.

Vi har fått nästan hela schemat för nästa vecka och det ser superspännande ut! Bland annat blir det första hoppträningen för Maria Gretzer och första terrängträningen för Janne Jönsson! Dessutom kommer vi att ha minst ännu en kickoff, troligen två.

Fredagen blir också riktigt spännande… Berättar mer om det sen, nu ska jag tillbaka till stallet och rida dressyrlektion för Olof. Larry blir min vapendragare idag, sen ska Capello på uteritt!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s