Terrängträning för Janne Jönsson och kick-off

Wow, vilken dag!

Igår var det dags att börja brodda, plocka fram boots, magplattor, säkerhetsvästar och allt annat som behövdes inför vår spännande förmiddagsaktivitet – terränghoppning för Janne Jönsson!

Jag var inte ensam om att vara rejält uppe i varv när vi skrittade fram runt hindren, men det släppte mer ju mer vi hoppade. Det blev högre och svårare hinder allt eftersom men kändes på något konstigt vis mer och mer genomförbart.

capello

Duktiga, schyssta Capello!

Vi tittade lite närmre på ett av hindren och där satt en liten skylt som sa ”CCI*”. Ett hinder som tillhör enstjärnig klass alltså, hjälp…
Capello var en riktig hjälte som glatt skuttade över det!

Ett lärorikt och roligt inslag i träningen var att Janne hade med sin iPad och filmade flera av våra rundor. Efter lunch hade vi ett teoripass med honom och då fick vi se filmerna. Jag hade en väldigt bra känsla under hela träningen, men det var kul att även få se själv att det faktiskt såg riktigt bra ut.

På kvällen hade vi kick-off/teambuildingkväll för alla utbildningar på Flyinge. Vi var 14 lag med ca 6-7 personer i varje om jag inte minns fel. Mitt lag bestod av mig, två UP-elever, tre gymnasieelever och en hippologelev. En salig blandning alltså och en möjlighet för oss att knyta lite kontakter utanför det egna programmet.

Kick-offen bestod i en tävling i form av en rundvandring på Flyinge där olika stall, ridbanor etc innehöll olika stationer med information om utbildningen som bedrivs i respektive stall och med en tipsfråga eller en liten lek. Frågor som ”Var på Flyinge det finns en massgrav” och lekar som att ”Gå över ridbanan på Kastanjegården på exakt 73 sekunder” (vi fick 72!).

En fin silverplats blev det för mitt lag! Efteråt fick vi middag på podiet i Stora Ridhuset.

emma-maria

Mums!

Sedan ägnade jag resten av kvällen åt att skriva på min nulägesanalys av mig själv och hästarna.. Ska försöka få klar den idag!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s