Elitfölauktionen 2014

Uäh, igår hade jag en så löjligt stressig dag!

Den började lugnt med sovmorgon, men sedan dök det upp en massa oplanerade grejer som behövde fixas och som tog massor av tid som jag egentligen inte hade. Men, men, det redde upp sig och jag var inte allt för sen hem till Emma-Maria igår kväll.

Vi hade en kombinerad mys/pluggkväll planerad. Åtminstone mysdelen gick väldigt bra, pluggandet gick väl sådär.. Lite fick vi gjort och resten ska jag väl göra typ nu. Vi var helt enkelt för upptagna med att äta pannkakor och kolla på Parlamentet. Emma-Maria råkar vara världsmästare i pannkaksstekning (det är såklart därför jag umgås med henne, hehe).

Jag sov över där och fick fantastiskt nog toast och kaffe serverat till frukost. L-Y-X att slippa göra frukost själv, det händer ju inte ofta! Sedan åkte vi tillbaka till Flyinge och under eftermiddagen har vi roat oss med att titta på fina föl på årets Elitfölauktion. (Härlig kvalitet på bilderna, jag vet).

Fölauktionen

Första fölet såldes för inte mindre än 600 000:-! Helt sjukt mycket pengar för ett litet föl! Det måste ha gett resten av fölägarna höga förhoppningar, men det fanns förstås föl som såldes för mindre än en tiondel av den summan.

¨Fölauktionen

Förutom att titta på auktionen har jag hunnit med att rida ut på Berganza, tömköra en superduktig Baresco och så dressyra lite på Uriel.

Uriel är ett tillfälligt tillskott i min samling hästar, ordinarie ryttare tyvärr blivit långtidssjuk. Väldigt tråkigt, men för min del är det förstås roligt att ha en extra häst i två veckor. Uriel är en fuxvalack född 2004, e. Londonderry – Regazzoni. Han är tävlad i dressyr upp tom St:Georges. Får se om jag kan fixa fram en bild på honom imorgon!

Larry fick vila idag efter sin insats igår. Vi var ju demoekipage på C-tränarexamen. I praktiken innebar det att jag red lektion för en av aspiranterna, samtidigt som hennes sätt att undervisa etc bedömdes av två examinatorer. Temat för lektionen var förberedelser för öppnor och slutor. Larry skötte sig fint och det var intressant att få prova på att vara examinationsmaterial ;)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s