Snabbrepris

Veckan har totalt försvunnit utan att jag hunnit blogga, så här kommer en snabbrepris. Lite som i Idol, som jag sitter och tittar på nu.

Förra helgen var jag uppe i Stockholm en sväng.

Anländer med tomma väskor att fylla med mer Uhip-kläder, ylleunderställ och ullstrumpor

På Arlanda med tomma väskor att fylla med mer Uhip-kläder, ylleunderställ och ullstrumpor… vintern i Skåne är inte kul!!

Det blev en helg i full fart, då jag höll dressyrträningar både fredag kväll, lördag och söndag, på tre olika anläggningar. Dessutom visade jag två hästar för försäljning, och red några pass själv också.

(Jag passade också på att bjuda släkten på förtidstårta eftersom jag för 3:e året i rad firar min födelsedag på Breedersfesten härnere i Flyinge. Middag med bästa Lisen hanns också med!)

Alla mina elever var kanonduktiga!

Sätt tummen PÅ tygeln så glider den inte...

…och det verkar som att de var rätt nöjda med vad vi åstadkom tillsammans…

Tina

Jag blir så glad att de tycker att träningen är givande, och det är himla roligt att se att det går mycket framåt!

Men det fanns de som inte var så nöjda också…

Lilla isländsfölet skrek som en tok efter sin elaka mamma som tröttna på den och gömt sig :(

Lilla islandsfölet i mitten av rundbanan, där jag red Cheveyo, skrek som en tok efter sin mamma som tröttnat på den och gått och gömt sig :(

När det var dags att flyga hem sent på söndagskvällen hade mamma fått för sig att hon skulle hämta upp trailern för att sälja den i Stockholm, så jag fick snällt köra med henne 64 mil i det värsta j..a regnoväder jag varit med om i trafiken. Tack för det liksom! ;)

regn

Mellan Södertälje och Nyköping och mellan Mantorp och Gränna körde vi 50!! km/h på E4.

Vi var hemma hos mig kl. 01:40 och jag hade sovit pyttelite i bilen, så det blev en rätt seg måndag.

Det var i alla fall skönt att slippa släpa med alla mina vinterkläder, skor och stövlar på flyg, flygbuss och lokalbuss. Som en bonus fick jag ner bilens vinterdäck och några hurtsar, samt en överbliven tårta (som gick åt på ca 43 sekunder i Stora Hingststallets sadelkammare).

Lämna en kommentar

Under Allmänt, Dressyr, Häst, Ridsport, Sport, tävling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s