Påsk på tävlingsbanorna

Jag önskar er alla en riktigt härlig påskhelg!

Som traditionen bjuder spenderar jag en del av påsken på tävlingsbanorna. Idag på långfredagen var det dags för mitt dressyrlag att rida Ponnyallsvenskan omgång 1 i Vällingby. Jag är stolt över laget, som hade en lite tuff start på sin allsvenska, men vilket sportsmanship! Hela laget på plats för att stötta varandra, trevlig stämning trots motgångar och inte ett enda ont ord. Med tanke på hur få gånger vi tränat och hur få dressyrtävlingar laget tillsammans har i bagaget är det bara att blicka framåt och träna vidare :) Tack alla fina tjejer, ponnyer, mammor och pappor för idag!

På måndag ska jag själv tävla Riply!

Min första lokaltävling gick faktiskt av stapeln på en långfredag för 16 år sedan, med lilla gotlandsrusset Ponti som hade päls som en nallebjörn och svettades i solen. I år är det ju inte så varmt, men fantastiskt fint väder och vi har haft en trevlig tävlingsdag!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s