Dubbelbokning

I morse tog jag min första körlektion på Tibble Trafikskola. Även om jag kör väldigt mycket själv har jag inte tagit lektioner tidigare. Bilen jag fick var en liten Golf, och inte alls lätt att köra. Jag hade lite svårt att starta, men sedan gick det rätt hyfsat. Jag vill verkligen ha mitt körkort direkt när jag fyllt 18, det underlättar så mycket. Sen är det bara att skaffa BE-kort så fort som möjligt!

Vi klantade oss lite när vi bokade tiden, Nalle skulle nämligen skos samtidigt. Eftersom vi inte kunde boka om varken körlektionen eller skoningen fick mamma köra Nalle själv till Ultuna där han skos. Nalle är som tur är otroligt snäll att åka transport med, han lastar sig själv. Henrik, Nalles hovslagare, är riktigt bra tycker jag. Han passar tiden och han börjar och avslutar skoningarna med att titta på hur Nalle rör sig. Dessutom skor han väldigt snyggt!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s