En duktig ryttare…

Jag hörde någonstans att en duktig ryttare är den som själv är torr när hästen är svettig. Idag var jag svettig innan jag ens satt upp på Nalle för dagens dressyrpass! Jag antar att det är någon sorts hämnd för att jag de senaste regniga dagarna klagat över att det inte känns som sommar…

Både Nalle och Don Cameron gick dressyrträning för Rebecca idag. Dagens guldstjärna går till Nalle som gjorde ett riktigt bra pass! Lillebror gjorde också bra ifrån sig, men var ganska tungriden efter att ha skrittat/vilat/gått markarbete några dagar. Han kom i alla fall loss rätt bra, och jag är nöjd med båda passen.

När jag skrittade fram Nalle ute i skogen innan träningen mötte jag en orm! Jag hatar verkligen ormar, och även om det var en vanlig snok skyndade jag mig förbi den, blä! Jag hoppas verkligen att jag slipper träffa på någon i beteshagarna under sommaren…

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s